Pro Kesälahti

Pro Kesälahti ry on perustettu lisäämään Kesälahden pitäjän elinvoimaisuutta, parantamaan asukkaiden, kesäasukkaiden ja alueella vierailevien viihtyvyyttä, kohentamaan elinympäristöä ja tukemaan eri yhteisöjen toimeliaisuutta ja yhteistyötä.

 

Puhtaiden vesistöjen syleilyssä

Pro Kesälahti ry

Pro Kesälahti toimii pitäjän elinvoiman ja viihtyvyyden eteen. Tärkeimpiä yhteiskunnallisia tehtäviä on tuoda kaupungin päättäjille tietoa pitäjän yhteisistä asioista, tehdä parannus- ja kehitysehdotuksia sekä ottaa osaa näiden toimenpiteiden toteuttamiseen. 

Kesälahden kunta liittyi Kiteen kaupunkiin 2013, jonka jälkeen sovittiin, että Kesälahdesta käytetään nimitystä pitäjä. Yhdessä kaupungin kanssa on rakennettu antoisaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä, jonka ansiosta Kesälahden pitäjästä on muodostunut kaupungille ainutlaatuinen kulttuurikeskus, vesistöjen syleilyssä oleva upea loma- ja kalastuskohde sekä herkullisten marjatilojen kotipitäjä. 

Yhdistys järjestää yksin tai yhdessä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa monipuolisesti erilaisia tapahtumia kuten kesä- ja joulukauden avaukset, joka toinen vuosi noin viikon kestävän viestitapahtuman Kesälahti City Mahaton, pitäjäneuvoston kokoukset, siivous- ja rakennustalkoita, alueen kehittämishankkeita.

Jaa:

Share on facebook
Facebook

Lue myös:

Kuulumisia

ota yhteyttä Kysyttävää? Lähetä sähköpostia posti@kesalahti-sovintola.fi Facebook-f Uudet Sovintolan sivut ovat valmistumassa.